0742832245616

Avifood Spray

34,50 €

(ALV 24 %)
Veroton 27,82 €
Vero 6,68 €
Alennus
In Stock

Tuotetunnus: 0742832245616

Rauhoittava suihke, jossa on antipruritisia ja anti-inflammatorisia vaikutuksia.
-suunniteltu vähentämään kutinaa
-rauhoittaa herkkää ihoa ja edistää pinnallisten vaurioiden paranemista.
-tarjoaa mukavuutta sulkasadon aikana ja voi auttaa vähentämään ärsytystä, joka on usein nyppimisen taustalla.
-käyttää transdermaalista tekniikkaa paikallisen käytön tehokkuuden kannalta.
-voidaan helposti levittää laajalle alueelle.

Käyttöohjeet:
-Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä
-Levitä sumu vaurioituneille alueille 30-60 cm:n etäisyydellä, 4 tai 5 kertaa päivässä.
-Käyttöä jatkettava 2-4 viikkoa tai kunnes paranemista havaitaan.

(Vaikka Avifood Spray ei vaikuta silmiin, suosittelemme, ettei sumutetta suunnata eläimen päähän.)

Hoidon aikana on suositeltavaa, että höyhenet huuhdellaan kerran tai joka toinen päivä Avifood Shower -suihkeella ihon ja höyhenien jäämien poistamiseksi. Kun Spray -valmisteen käyttö on päättynyt, Avifood Shower:n jälkeistä hoitoa tulee jatkaa säännöllisesti ”suihkuna” kerran päivässä vähintään 4 viikon ajan.

Koostumus: Tislattu vesi; pure Aloe Vera; kvaternaariset ammoniumyhdisteet; monolauriini.

Aloe Veran ominaisuudet: Aloe Vera sisältää monia luonnossa esiintyviä antioksidantteja ja se on tunnustanut antiseptiset, antibakteeriset, antiviraaliset, anti-inflammatoriset, anti-sieni ja immuunijärjestelmän ominaisuudet. Sillä on ”jäähdytys” -ominaisuudet, joista useimmat iho- ja höyhenen ongelmat ovat ”lämpimiä” häiriöitä.

Kvaternaaristen amiinien kipua lieventävät ominaisuudet (eli kvaternaariset ammoniumyhdisteet). Nämä ovat luonnossa esiintyviä yhdisteitä, jotka on valmistettu proteiinien hajoamisesta ja joita valmistetaan myös kaupallisissa kivunlievitystuotteissa. Kvaternaarisilla amineilla on vahva positiivinen sähkövaraus, joka auttaa korjaamaan sähköisen epätasapainon vaurioituneissa solukalvoissa, tylsyttämällä kipua. Nämä amiinit kykenevät kulkemaan ihon läpi (transdermaaliset) ja tarjoavat kipua lievittämään suoraan solujen vaurioitumispaikassa.

Monolaurin ominaisuudet. Monolauriini on tyydyttyneen rasvahapon, lauriinihapon, ei-toksinen, inaktiivinen muoto. Ihokosketuksessa monolauriini hajoaa luonnollisesti aktiiviseksi lauriinihapoksi. Rasvahapot tunnetaan hyvin antiviraalisen ja antimikrobisen aktiivisuutensa vuoksi, ja lauriinihapon tunnetaan olevan vahvin näistä ominaisuuksista.