Aviaariot/Elementit

HUOM! Aviaariot/elementit tilataan ennakkotilauksena! Keräämme tilauksia niin, että saamme kuorman sopivasti täyteen. Välillä on muutamia myös varastotuotteena.
Tilaa: Email: info@24pets.fi tai soita 050 5212242.
*Ilmoita meille malli sähköpostitse tai soittamalla, kun haluatte tilata häkin. Älä laita "ilmoita minulle" -kohtaan, niitä ei käsitellä näiden suhteen. Kerro myös toimitusosoite ja puh.nro. mistä Posti tavoittaa, ellei tule noutona liikkeestä.

-Elementeistä voi rakentaa erilaisia kokonaisuuksia tarpeesi mukaan tai hankkia ensin valmis aviaariosetti ja muokata sitä myöhemmin esim. lisäämällä elementtejä.
-Nämä mallit ovat esimerkkejä, mutta näistä saat muokkaamalla vaikka minkälaisia, esim. jos haluatte ulkohäkkiin turvallisen kulun, kannattaa laittaa ylimääräinen ns. turvaeteinen eli kahden oven läpi kuljetaan.
-Aviaariosetteihin kuuluu juuri ne osat, jotka sisällyslistassa lukevat. Jos haluatte vaihtaa osia, sekin onnistuu (pyydä tarjous). Mutta esim. umpikatosta verkkokattoon vaihtaminen ei aiheuta lisäkuluja eli saa samaan hintaan.
-Huom! Elementtien kattotuki on max 2m eli leveys on aina enintään se, ellei tee omaa kattoratkaisua. Pituutta saa toki kuinka paljon vaan.
-Aviaarioissa ei ole pohjaa, huomaa tämä sisäkäytössä.
-Häkkielementit eivät ole kiinalaisia, vaan EU-tuotteita! Häkit sopivat ulko- ja sisäkäyttöön.
-Papukaijaversio on väriltään tumma/antik/umpikatto vaalea, pinnaväli 2,2 cm ja pikkulintuversio on vihreä/umpikatto vaalea, pinnaväli 1,5 cm.
-Jos mietit isompaa tai erikoisempaa kokonaisuutta, aina kannattaa kysyä tarjous.
-Häkit toimitetaan rahtina kotiovelle ja hinta määräytyy postinumeron mukaan. Palveluun kuuluu, että Postista soitetaan ennen häkin toimittamista ja sovitaan ajankohta. Häkin saa myös hakea liikkeestä Nummelasta.

Keräämme seuraavaan kuormaan ennakkotilauksia - Tilaukset meille 20.5. mennessä !

*Laita tilauksesi viestillä tai soita*

Tulokset 10 - 18 / 20