Ei kuvaa asetettu

Higgins inTune Hand Feeding Formula 283g

Tämä käsinruokintajauhe poikasille/tukiruoaksi sisältää lisättyjä vitamiineja ja kivennäisaineita, eikä siinä ole keinotekoisia värejä eikä säilöntäaineita. inTune® Natural Hand Feeding on rikastettu suojatuilla probiooteilla ja tasapainoisilla Omega-3 & 6 -tuotteilla.

Se on riisipohjainen ja maissiton. Käyttäen luonnollisia ja terveellisiä, korkealaatuisia ravintorasvojen lähteitä, kuten kookosöljy ja makadamiapähkinäjauho. Se on myös markkinoiden ainoa kaupallinen käsiruokavalmiste, jolla on luonnollinen banaani- ja mango-aromi.
Myyntihinta 8,50 €
Veron summa 1,04 €

Kuvaus

Valmistusaineet: Ruskea riisi, soijaproteiinitiiviste, kookosöljy (säilötyt sekoitettujen tokoferolien kanssa), kuivattu maito, ruokosokeri, kuivattu juurikasmassa (sokeri poistettu), dikalsiumfosfaatti, banaanit, pellavansiemen, kaseiini, panimokuivattu hiiva, kuivattu hera, kalsiumkarbonaatti, suola, levä, makadamiapähkinäöljy, rasvaton kuivattu maito, luonnollinen mango-aromi, DL-metioniini, L-lysiini, kaliumkloridi, koliinikloridi, lesitiini, vehnänalkio, sekoitetut tokoferolit (säilöntäaine), rosmariiniuute, vihreän teen uute, A-vitamiinilisä, D3-vitamiinilisä, E-vitamiinilisä, sinkkisulfaatti, niasiini, L-askorbyyli-2-polyfosfaatti (C-vitamiinin lähde), rautasulfaatti, kalsiumpantotenaatti, tiamiinimononitraatti, kuparisulfaatti, riboflaviinilisäaine, pyridoksiinihydrokloridi, mangaani sulfaatti, sinkkiproteiini, foolihappo, kalsiumjodaatti, mangaaniproteiini, kupariproteinaatti, biotiini, natriumseleniitti, kobolttikarbonaatti, B12-vitamiinilisä, kuivattu enterokokki-fermentaatiotuote, kuivattu Lactobacillus Acidophilus-käymistuote, kuivattu Lactobacillus Casei -käymistuote.

Ravintoainesisältö:
Sisältää elävien (elinkelpoisten) luonnossa esiintyvien mikro-organismien lähteen.
Raakaproteiini - väh. 21,0%
Raakarasva - väh. 13,0%
Raakakuitu - enint. 3,0%
Kosteus - max. 10,0%
E-vitamiini - min. 100 IU / kg
Askorbiinihappo (C-vitamiini) - min. 100 mg / kg
Omega-6-rasvahapot - väh. 1,20%
Omega-3-rasvahapot - väh. 0,30%
Dokosaheksaeenihappo (DHA) - väh. 0,03%
Maitohappobakteerit yhteensä - väh. 2 x 105 pmy / g
(Enterococcus Faecium, Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Casei)